Mistress Lauren

Een BDSM sessie bij mij is niet een BDSM sessie als bij een andere meesteres.  Mijn passie voor BDSM komt tot uiting tijdens mijn sessies, creativiteit, inlevingsvermogen en sadisme komen samen in mijn spel. Het spel van Meesteres Lauren.

Dit kan LUST gericht zijn waarbij het soft sm spel aan bod komt. Er komt GEEN PIJN aan te pas, puur en alleen het verleiden, het samen ontdekken van jou lichaam. En je laten verlangen naar hetgeen dat jij nooit zal krijgen en alleen over zal dromen.

Het  kan ook PIJN gericht zijn waarbij het hardere segment aan bod komt. Er komt PIJN aan te pas, opbouwen van zacht naar steeds iets harder om jou grens op te zoeken en vervolgens stukje bij beetje te proberen om daar overheen te gaan.

Het kan ook een combinatie zijn van beiden waarbij  de LUST en de PIJN op een subtiele manier in elkaar smelten.

Hoe dan ook, ik vind het belangrijk dat wij ons SAMEN inzetten om het beste uit het spel te halen. We zijn als een team waarbij jij precies doet wat ik zeg, je volledig overgeeft en mij vertrouwd om samen in het diepte te springen en jou in een andere wereld te laten zwemmen. Je moet het gevoel hebben dat je in een warm bad bent gestapt waar jij jezelf mag zijn en geaccepteerd word met al je kinks!

Met een glimlach de deur uit lopen en de dagen aftellen dat je weer bij me mag zijn.

Liefs Lauren

Mijn e-mail is: info@meesteres-lauren.nl

Whatsapp gesprek : 0682305427

WeCreativez WhatsApp Support
Doma SM Suite Kamerverhuur of mail ons naar >>>DOMASMSUITE@GMAIL.COM ------- Wij zijn weer geopend vanaf 1 Juli 2020
Laat uw uw naam en email hier onder achter.