Mistress-Diva Nikita Wilde - Doma SM Suite
284
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-284,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,overlapping_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Mistress-Diva Nikita Wilde

Het begon al in mijn jeugd, ik deed toen aan vastbindspelletjes. Bijvoorbeeld dat ik mijn (toenmalige) vriendjes/vriendinnetjes vastbond (aan een boom of bed van een hotelkamer), ik plaagde, of ik kietelde ze dan (en dat combineerde ik met het gebruiken van ijsblokjes of kaarsvet & etc).

 

En liet mij bedienen en verwennen zoals ik dat wilde. Ook liet ik hem/haar mijn opdrachten uitvoeren die ze van mij moesten doen (bijvoorbeeld) tijdens een etentje…

 

Een aantal jaren later kwam ik per toeval in de BDSM/Fetish scene. En daar ontmoete ik de mooie Lady X. Ik leerde toen veel als (haar) onderdanige, maar tegelijkertijd leidde zij mij op als Meesteres (zodat ik nu subs, slaven, switchen, travestieten, transgenders & koppels kan onderwerpen aan mijn wil).

 

*(Ik kwam er toen ook al snel achter dat ik dominant ben, maar ook (heel) lief kan zijn, maar dat ik geen onderdanige gevoelens had/heb).

GermanEnglish