5. Mistress Julia

OVER MIJ

Over mijn leven kan ik het volgende zeggen. Ik heb nooit een gewoon leven gehad en zal deze ook nooit willen. Ik wijk gewoon af van het (saaie) normale en ben geen 12 in een dozijn persoon.

 

Ik heb altijd al een passie gehad voor SM. Echter had ik er in mijn jongeren tiener jaren wel een heel ander beeld bij als ik nu heb door tv-programma’s als Jambers etc. In de loop der tijd ben ik gaan leren en weet ik nu beter.

 

Ik ben een volslanke dame van half 30er jaren, prima opgeleid en sta met een gezonde kijk in het leven. Ik heb een eigen bedrijf en omwille daarvan zal ik geen herkenbare foto’s plaatsen.

 

Mijn passie ligt bij Femdom. Deze wereld werkt zeer verslavend. Ik zou het nooit meer willen verlaten. Ik noem het een gezonde verslaving waar ik mijn liefde en passie in kwijt kan. Dat maakt het voor mij mogelijk om op een gezonde en verstandige manier deze wereld te kunnen beleven. Ik heb er recentelijk voor gekozen om deze wereld als professional te betreden om mijn voorliefde voor het mooie BDSM.

Datum