3. Mistress Lynn Cane

Ik ben Lynn Cane, een lifestyle Meesteres en kinky Lady. Mijn sessies zijn spannend en zinderend. Creatief met een sensueel randje. Tevens speel ik stijlvol, met interactie en humor. Met mijn onschuldige en aantrekkelijke uiterlijk breng ik je hoofd op hol.

Achter mijn grijsblauwe ogen en blonde lokken schuilt een intelligente en sensuele geest die jou graag bespeelt. In mijn kinky GFE en Femdom sessies bied ik een fysieke, emotionele en mentale connectie. If you let me, I will blow your mind. 

Lynn

Naast mijn Master studie op het sociale vlak ben ik parttime bezig als Kinky Lady. Echter ben ik fulltime een ‘original kinkster’, ik ben van nature gek op BDSM; het is mijn lifestyle. Al van jongs af aan was ik geïnteresseerd in machtsverhoudingen tussen mensen. Inmiddels is het mijn werk en grootste liefde. 

Veel van mijn vrije uren besteed ik aan BDSM. Als lifestyle kinkster sta ik ’s ochtends op door Fetlife te raadplegen in plaats van Facebook. Ik ‘doe’ niet aan BDSM, het is mijn heimelijke genoegen. Als ik een week lang niet kan spelen door examens dan kan ik niet wachten om weer mij te kunnen uitleven.

Ik noem het soms ‘resetten’. Zowel mijzelf als jou. Ik weet zeker dat je na een sessie met mij weer genoten zal hebben! De twinkeling in mijn ogen tijdens een spel is verslavend én aanstekelijk. En de herinneringen aan mijn getease zullen je nog lang nablijven.

Sommige mensen omschreven mij als een ‘Divine Bitch‘. Het gedroomde kinky vriendinnetje en Meesteres in 1. Hoewel ik een voorliefde heb voor FemDom heb ik vaak een date waarin ik gewoon “Lynn” ben en iemands fantasie laat uitkomen. Ik hoef niet mijn stem te verheffen en met een zweep te zwaaien om duidelijk te maken dat ik de leading Lady ben.

Mijn voorliefde voor een intiem karakter in het spel geeft de mogelijkheid om dicht bij een echte vorm van FemDom of D/s speelcontact te komen. Als je dat nastreeft tenminste. Net zo lief geef ik je een eerste ervaring met een voorbinddildo of mag je mijn voetjes en nylonpanty aanbidden zonder dat je mij Meesteres noemt. Wellicht heb je niets met BDSM maar geniet je van de aanblik van latex kleding. Anything goes mits wederzijds respect plaatsvindt en we elkaars grenzen respecteren.

Speelstijl
Door mijn jarenlange ervaringen als meesteres heb ik mijn eigen persoonlijke speelstijl kunnen ontwikkelen. Voor mij is BDSM een persoonlijk spel maar wel heel ‘echt’. Ik ben gek op het spelen met discipline, creativiteit, humor, sensualiteit en macht. Mijn grootste voorliefdes zijn ‘female domination’, erotisch spel, spanking, rollenspellen, machteloosheid, mentaal spel, pervers spel en tabooplay.